Trappstädning

Trappstädning Stockholm och Uppsala med kvalitetsgaranti till fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder prisvärd trappstädning som är behovsanpassad och enligt era önskemål. Trappor och trapphus används dagligen av de som befinner sig i en fastighet. Rena trappor ger ett bra första intryck och det är extra viktigt med renligheten under vinterhalvåret då det är mycket regn och snöslask ute.

FÅ OFFERT PÅ TRAPPSTÄDNING

Vill du ha hjälp med städningen av dina trappor? Skicka din offertförfrågan så kontaktar vi dig så snart vi kan för att boka in ett personligt möte!

RCM Städ

Trappstädning

Trappstädning Stockholm och Uppsala – Vi på RCM städ levererar professionell trappstädning som är skräddarsydd och med hög kvalitet. Vårt mål är att era medarbetare och besökare ska mötas av välstädade och torra trappor för att undvika exempelvis halkrisk. Med oss kan ni lita på att städningen blir genomförd professionellt och att alla slutförda städuppdrag alltid kvalitetssäkras.

Trappstädning utan bindningstid

Det är viktigt att vi skapar ett förtroende innan vi inleder ett långsiktigt samarbete, därför är vår trappstädning alltid utan bindningstid den första månaden. Efter en månad ingår vi ett avtal och ni betalar en fast månadsavgift som baseras på hur mycket trappstädning ni önskar.

Trappstädning varierar med storlek av trapphus, golvtyp och andra faktorer, därför kan det vara bra att inleda samarbetet med ett personligt möte. Genom att besöka er och gå igenom era behov och önskemål kan vi lämna en korrekt offert.
Skicka in en offertförfrågan eller kontakta oss via kontaktformuläret eller kundtjänsten så bokar vi in ett personligt möte där vi får möjlighet att presentera oss.

Trappstädning - Varför RCM STÄD?

Teststädning

Du får chansen att testa vår städning vid fyra tillfällen utan någon extra kostnad.

Kvalitetssäkring

Varje städuppdrag kvalitetssäkras för att garantera hög kvalitet.

Erfarenhet

Vi har över 20 års erfarenhet med flera nöjda företagskunder som Icabutiker, gym och vårdcentraler.

Rabatt

Era anställda får rabatt på alla våra städtjänster när ni är företagskund hos oss.