OM OSS

Om oss

RCM städ är ett familjeägt företag med lång erfarenhet inom branschen som utför tjänster till privatkunder såväl som företag med kvalité och kundens behov i fokus. Vi strävar ständigt efter att förbättras och utvecklas och en nöjd kund är en belöning i sig, därför är vi alltid måna om att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Det är viktigt för oss att vår städning utförs proffesionellt och håller högsta kvalitet, därför har vi självklart en kvalitetsgaranti som gäller på alla våra tjänster.

Våra anställda är noga utvalda och får alltid en introduktion samt internutbildning och RCM städ jobbar ständigt med att våra medarbetare ska växa i sina yrkesroller. Det är våra medarbetares servicekänsla och arbete som skapar kundnöjdhet, därför är de otroligt viktiga för oss. De arbetar dessutom givetvis alltid under schyssta villkor och med kollektivavtal.

Kontaktuppgifter

Om oss

Om du har några funderingar så går det utmärkt att ringa oss under våra telefontider eller skicka ett mail så svarar vi så snart vi kan.

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag: 10.00 – 16.00

Lördag – Söndag: Stängt 

Kontakta oss