Lokalstädning

RCM städ utför lokalstädning för företag och föreningar i Stockholm med omnejd. Vi städar festlokaler, garage, lager, affärs- och nöjeslokaler, idrottshallar och kvartersgårdar. Alla städuppdrag kvalitetssäkras alltid efter utförd städning och kunden har självklart en kvalitetsgaranti. Ni kan därför alltid känna er trygga med att städningen utförs av ett proffs med hög kvalitet och effektivitet.

FÅ OFFERT PÅ LOKALSTÄDNING

Vill du ha hjälp med städningen i din lokal? Skicka din offertförfrågan så kontaktar vi dig så snart vi kan för att boka in ett personligt möte!

RCM Städ

Lokalstädning

Beroende på golvtyp, lokalyta och bransch kan lokalstädning variera mycket. Vi börjar alltid med att besöka er i lokalen för att se hur det ser ut samt för att gå genom era önskemål och behov för att kunna ge er en korrekt offert.

Det är viktigt att vi skapar ett förtroende innan vi inleder ett långsiktigt samarbete, därför är vår lokalstädning alltid utan bindningstid den första månaden.

Skicka in en offertförfrågan eller kontakta oss via kontaktformuläret eller kundtjänsten så bokar vi in ett personligt möte där vi går igenom era önskemål och behov och där vi får möjlighet att presentera oss.

Varför RCM STÄD?

Teststädning

Du får chansen att testa vår städning vid fyra tillfällen utan någon extra kostnad.

Kvalitetssäkring

Varje städuppdrag kvalitetssäkras för att garantera hög kvalitet.

Erfarenhet

Vi har över 20 års erfarenhet med flera nöjda företagskunder som Icabutiker, gym och vårdcentraler.

Rabatt

Era anställda får rabatt på alla våra städtjänster när ni är företagskund hos oss.