Butiksstädning

Butiksstädning Stockholm – RCM städ erbjuder städning i alla butiker oavsett form och storlek. Första intrycket av en butik är väldigt viktig för att kunderna ska få en positiv upplevelse. Även om du levererar bra produkter och god service så är det helhetsupplevelsen som spelar roll. Renligheten är alltså viktig för att butiken ska vara tilltalande för kunderna och därför kan fläckfria golv, kristallklara glasrutor och dammfria produkthyllor vara avgörande för att kunderna ska stanna kvar i din butik.

FÅ OFFERT PÅ BUTIKSSTÄDNING

Vill du ha hjälp med städningen i din butik? Skicka din offertförfrågan så kontaktar vi dig så snart vi kan för att boka in ett personligt möte!

RCM Städ

Butiksstädning Stockholm

Vi hjälper dig gärna med städningen i din butik på ett professionellt, noggrant och omsorgsfullt sätt så att du kan lägga all fokus på försäljningen. Vi anpassar alltid städningen efter dina önskemål och behov och alla städuppdrag kvalitetssäkras efteråt. Med oss kan du därför lita på att städningen blir utförd professionellt.

Beroende på golvtyp, lokalyta och bransch kan butiksstädningen variera mycket, men vi besöker dig i butiken för att se hur det ser ut samt för att gå genom dina behov för att kunna ge dig en korrekt offert. 

Det är viktigt att vi skapar ett förtroende innan vi inleder ett långsiktigt samarbete, därför är vår butiksstädning alltid utan bindningstid den första månaden.

Skicka in en offertförfrågan eller kontakta oss via kontaktformuläret eller kundtjänsten så bokar vi in ett personligt möte där vi går igenom era önskemål och behov och där vi får möjlighet att presentera oss.

Butiksstädning med RCM STÄD

Teststädning

Du får chansen att testa vår städning vid fyra tillfällen utan någon extra kostnad.

Kvalitetssäkring

Varje städuppdrag kvalitetssäkras för att garantera hög kvalitet.

Erfarenhet

Vi har över 20 års erfarenhet med flera nöjda företagskunder som Icabutiker, gym och vårdcentraler.

Rabatt

Era anställda får rabatt på alla våra städtjänster när ni är företagskund hos oss.