Kontorsstädning

Att sitta på ett kontor i timmar kan många gånger vara krävande. Arbetsmiljön är a och o och kan vara avgörande för hur bra man presterar i arbetet. Men något som lätt glöms bort är att renligheten på ett kontor är av stor vikt. Det är inte bara viktigt för att medarbetare och personal ska trivas utan ett rent kontor håller er även friska. Det är helheten på kontoret som bidrar till en god arbetsmiljö och därför kan det vara bra att se över städningen om man vill ha produktiva och välmående medarbetare.

FÅ OFFERT PÅ KONTORSSTÄDNING

Vill du ha hjälp med städningen på ditt kontor? Skicka din offertförfrågan så kontaktar vi dig så snart vi kan för att boka in ett personligt möte!

RCM Städ

Kontorsstädning

RCM städ levererar professionell kontorsstädning som är skräddarsydd och med hög kvalitet. Vårt mål är att ert kontor ska vara en lockande arbetsplats där alla trivs och mår bra. Alla städuppdrag kvalitetssäkras efteråt och du som kund har en kvalitetsgaranti, därför kan du alltid känna dig trygg när du anlitar oss.

Det är viktigt att vi skapar ett förtroende innan vi inleder ett långsiktigt samarbete, därför är vår kontorsstädning alltid utan bindningstid den första månaden.

Skicka in en offertförfrågan eller kontakta oss via kontaktformuläret eller kundtjänsten så bokar vi in ett personligt möte där vi går igenom era önskemål och behov och där vi får möjlighet att presentera oss.

Varför RCM städ?

Teststädning

Du får chansen att testa vår städning vid fyra tillfällen utan någon extra kostnad.

Kvalitetssäkring

Varje städuppdrag kvalitetssäkras för att garantera hög kvalitet.

Erfarenhet

Vi har över 20 års erfarenhet med flera nöjda företagskunder som Icabutiker, gym och vårdcentraler.

Rabatt

Era anställda får rabatt på alla våra städtjänster när ni är företagskund hos oss.